Børn og kemi – Grøn vinter på biblioteket

Børn og kemi – Grøn vinter på biblioteket

15. februar 2011 - kl. 1:10 - af

Her er et tilbud til nybagte eller kommende forældre, der gerne vil vide mere om, hvad der kan påvirke vores børn i det daglige.
Vi hører så meget om alle de forskellige stoffer, fostre og nyfødte børn bliver udsat for. Kemikalier i plastik, cremer, tøj, legetøj, barnets tøjdyr og meget mere. Men hvad kan vi reelt selv gøre som kommende eller nybagte forældre? Vi vil på en uhøjtidelig måde prøve at gennemgå de forskellige faldgrupper og give alternativer til, hvad man selv kan vælge i det daglige. Tag gerne børnene med. Vi har plads til både barnevogne, legetæpper og mulighed for flaskeopvarmning. Vi byder på kaffe, te og lidt godt.

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem bibliotekerne, sundhedsplejerskerne og Grøn Guide i Frederikshavn kommune. For yderligere information kontakt bibliotekerne på nedenstående telefonnumre eller Grøn Guide Hanne Lauritsen tlf. 9845 6323

Gratis billetter kan afhentes på biblioteket – Du kan nå det endnu!!

Sæby Bibliotek: Torsdag 17. februar kl. 10.30 – 12.00
Billetter kan afhentes gratis eller reserveres fra den 3. februar på Sæby bibliotek, tlf. 98459300.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børn og kemi - Grøn vinter på biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER