Mogens Brag kommenterer indlæg fra Bjarne Kvist

Mogens Brag kommenterer indlæg fra Bjarne Kvist

14. februar 2011 - kl. 16:24 - af

Byrådsmedlem, Bjarne Kvist bidrager 12. februar med sit syn på debatten vedr. den økonomiske situation i Frederikshavn kommune. Stødt af at jeg, i min kommentar til Birgit Hansen, ikke får nævnt noget om anlægsbudgettet, konkluderer Bjarne Kvist, at kommunens nye styre er plaget af ”total mangel på økonomisk overblik”.

Mit ærinde var såmænd – meget ironisk – at pege på det fejlagtige i at Birgit Hansens påstand: ”Der konstateres stort minus ved udgangen af 2010 ift. driften”. Jeg tillader mig såmænd bare at glæde mig over, at vi med et markant overskud på ca 100 mio kr på driften fik en effekt af genåbningen af budget 2010 – det peger mere end nogensinde i den rigtige retning. At der så på ”den kommunale kassekredit” – anlægsbudgettet – er brugt ca 215 mio kr, det vidner vel mest af alt om det økonomiske overblik hos de der lavede budget 2010 – Socialdemokratiet. Til de tidligere budgetejeres forsvar skal dog siges at anlægsinvesteringer kan være fornuftige, set i forhold til den daglige drift.

Bjarne afslutter meget morsomt med at ”pengene fosser ud af kassen” J – det går i hvert fald ikke så stærkt, som det har gjort!

Mvh. Mogens Brag

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mogens Brag kommenterer indlæg fra Bjarne Kvist' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger