Brødrerne Overlade – klar til DM og gerne landshold i Futsal

Brødrerne Overlade – klar til DM og gerne landshold i Futsal

14. februar 2011 - kl. 5:37 - af

Søndag d. 27. februar spiller Skjold Sæby for andet år i træk, om DBU medaljer i Futsal. Futsal er den sydamerikanske form for indendørs fodbold. Futsal er nu en officiel diciplin under DBU og en sejr her, giver adgang til den Europæiske Futsal turnering. Der følger også en rar check på 25.000 kr. til vinderklubben.

DM stævnet afvikles i Valby hallen søndag d. 27. februar med fire deltagende hold. Der spilles to semifinaler, hvor Sæby gerne skulle vinde den ene og dermed for andet år i træk være i en DM finale.

Asger Mortensen, formand i SKJOLD fortæller: Vi håber nu den øgede opmærksomhed på landsplan omkring Futsal, vil munde ud i, at DBU etablerer et officielt landshold for Futsal.  Det vil styrke sporten og være en yderligere gulerod for de bedste spillere at gå efter.

Når det kommer, er vi klar med målmanden og målscorerne.  Stefan Henriksen der har været fast målmand på vores Futsal hold, har vist meget stor klasse og anses for at være den klart bedste målmand i ligaen. Og med de to målscorerer der ligger nr. et og to på topscorerlisten, med 16 og 14 scoringer, bliver Daniel og Tobias Overlade svære at komme uden om, når et landshold skal udtages. Asger Mortensen slutter: Nu skal vi først til Valby og kæmpe om DM medaljerne, så må vi håbe DBU får gang i et nyt landshold, og helt sikkert med SKJOLD spillere i truppen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brødrerne Overlade - klar til DM og gerne landshold i Futsal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER