Nordjysk RAP med “Niarn” – vil du være med?

Nordjysk RAP med “Niarn” – vil du være med?

13. februar 2011 - kl. 2:00 - af

Nu får alle nordjyske unge med en rapper i maven en enestående chance for at skrive, øve og rappe sammen med Niarn.

Torsdag den 10. marts 2011 kl. 15 – 18 laver rapperen Niarn rap-workshop med unge i Manegen – Sæby Kulturhus. Du skal bo i Frederikshavn Kommune og være mellem 13 og 16 år for at deltage i workshoppen i Sæby, og du får du en dags træning sammen med Niarn til at lave den bedste rap-tekst, som derefter skal konkurrere med andre nordjyske unge.

Alle kommuner i regionen (dog ikke Læsø) samler et hold på 20-25 unge, der deltager i en workshop på deres bibliotek, hvor de sammen med Niarn laver en tekst til et færdiglavet beat.

Konkurrence i NORDKRAFT fredag den 8. april
Hvis du melder dig til workshoppen i Manegen – Sæby Kulturhus, skal du have mulig-hed for at deltage i konkurrencen fredag den 8. april kl. 13.30 – 15.30, hvor alle rap-numrene skal fyres af i NORDKRAFT i Aalborg. Her vil et et dommerpanel vælge den bedste rap under den regionale festival ORDKRAFT.

Fakta om ORDKRAFT
ORDKRAFT er en regional litteraturfestival, der finder sted 7. – 9. april. NORDKRAFT i Aalborg danner rammen om ORDKRAFT, et møde mellem forfattere, formidlere og læsere i alle aldre.
ORDKRAFT er en ikke en bogmesse, men en festival, der også inddrager film, teater, musik og billedkunst. ”Happy hours” krydrer det hele med ord om mad og drikke.

Hold øje med programmet på www.ord-kraft.dk.

Niarn
Niarn blev landskendt, da han i foråret 2010 deltog i TV2’s Allstars-udsendelser med sit kor Niarn Allstars. Udsendelserne samlede hele familien Danmark foran tv’et flere fredage i træk.

Mere information og tilmelding til workshop
Der er kun plads til 25 heldige deltagere i workshoppen. Du kan få nærmere infor-mation om udvælgelsen til workshoppen hos Merete Trap på Sæby Bibliotek,
tlf. 98 45 91 56 eller e-mail metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger