Foredrag og årsmøde i Kræftens Bekæmpelse i Sæby

Foredrag og årsmøde i Kræftens Bekæmpelse i Sæby

13. februar 2011 - kl. 15:37 - af

Dagligdagen på Hospice Vendsyssel
Kræftens Bekæmpelse i Sæby har den store glæde, at invitere alle interesserede til foredrag med Hospiceleder Birgitte Nielsen onsdag den 2. marts. klokken 19.30 i Spar Nords mødelokaler.

Birgitte Nielsen er som Hospiceleder for Hospice Vendsyssel i Frederikshavn en ildsjæl, der brænder for at forbedre de alvorligt syge og døendes forhold og hun gør et stort arbejde for at udbrede kendskabet til Hospice og de værdier, som netop dette arbejde hviler på.

Birgitte Nielsen vil denne aften fortælle om livet og dagliglivet på Hospice Vendsyssel, som den former sig fra det øjeblik patienten får tilbudt en plads og om den indsats, som plejepersonalet, de tværfaglige samarbejdspartnere og ikke mindst de frivillige yder overfor både patienter og pårørende.

På Hospice er filosofien, at livet leves til det ikke er mere og hvordan dette praktiseres, vil Birgitte Nielsen fortælle om, som den engagerede og inspirerende foredragsholder hun er.

Foredrag med efterfølgende kaffebord er gratis og lokaludvalget slutter aftenen af med årsmøde, hvor der gøres status over året der gik og hvilke nye tiltag lokaludvalget har i støbeskeen.

Alle er hjertelig velkommen.

En kommentar til “Foredrag og årsmøde i Kræftens Bekæmpelse i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Foredrag og årsmøde i Kræftens Bekæmpelse i Sæby”

  • Spændende at Birgitte Nielsen kommer til Kræftens Bekæmpelses årsmøde den 2. marts. klokken 19.30 i Spar Nords mødelokaler. Ud over at hun fortæller om hverdagen på Hospice Vendsyssel er jeg sikker på at hun også kan fortælle om hvor langt man er nået med byggeplanerne for det nye hospice som Regionsrådet har godkendt – så det bliver spændende!.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag og årsmøde i Kræftens Bekæmpelse i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger