Historisk sølvmedalje til IF Skjold Sæbys U14 drenge

Historisk sølvmedalje til IF Skjold Sæbys U14 drenge

11. februar 2011 - kl. 5:39 - af

IF Skjold Sæby har netop vundet den første medalje ved et JM i indendørs fodbold.

Det var U14 drenge der kunne tage fra sidste weekends JM stævne i Støvring, med sølv medaljer om halsen.

Asger Mortensen, formand Skjold Sæby fortæller: Vi har en meget stor og talentfuld U14 gruppe. Men at de skulle gå hele vejen til JM var en glædelig overraskelse. De var igennem hele ni opslidende kampe, over to dage.

Ud over revanche mod Bangsbo Freja fra Nordjysk Mesterskab, bød kampen på en rigtig gyser. Skjold skulle vinde den sidste kamp i gruppespillet, for at komme til semifinalen. Modstanderen var Brabrand og de kunne nøje med uafgjort, for at komme i semifinalen. Ved stillingen 7-7, tre sekunder før tid, trådte Christoffer Nødgaard i karakter og på et flot langskud sendte bolden ind i Brabrands netmasker. Skjold var klar til semifinalen.

Semifinalen blev vundet 7-3 over gruppespillets nr. et men i finalen måtte Skjold bøje sig for Holstebro. Hans Ole Nødgaard, træner for Skjold roste efter kampen Holstebro. De var en kende bedre end os på dagen og det var fuldt fortjent at de tog sig af guldmedaljerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Historisk sølvmedalje til IF Skjold Sæbys U14 drenge ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger