63-årig trafikdræbt var fra lokalområdet

63-årig trafikdræbt var fra lokalområdet

11. februar 2011 - kl. 1:25 - af

Navnet på den dræbte fra tirsdagens tragiske ulykke på motorvej E45 ved Sæby, er nu frigivet af politiet. Det er den 63-årige Niels Lorentzen, fra Lyngså, som sammen med sin hustru var på vej til Frederikshavn. Parret kørte i hver sin bil, da hustruens bil skred ud i det glatte føre, og manden blev dræbt, da han var i færd med at hjælpe sin hustru.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '63-årig trafikdræbt var fra lokalområdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER