Kun 2 point afgjorde en spændende kamp

Kun 2 point afgjorde en spændende kamp

9. februar 2011 - kl. 15:05 - af

I slaget om bundplaceringen i 1. division damer måtte Sæby Basket mandag aften i en udsat kamp hjemme i Sæby Ftitidscenter se sig slået med kun 2 point mod det talentfulde Åbyhøj hold fra Århus.

1 periode: Der bliver spillet lige op denne periode. Begge hold har ikke helt fået styr på opstillingen i forsvaret, så angriberne kommer til lette scoringer, og perioden ender da også så lige som 19-19.

2 periode: Hjemmeholdet kommer bedst fra start, og halvvejs inde i perioden er stillingen 30-23. Men igen står Sæby ikke rigtig i forsvaret, og gæsterne får fat i flere retur bolde, som bliver omsat til scoringer. Ved halvleg er føringen til Sæby nu kun på 39-37.

3 periode: Åbyhøj bringer sig foran 39-41, men Sæby svarer hurtigt igen. 3. minutter inde i perioden er stillingen 44-41. Sæby har nu betydelig mere styr på forsvaret, men det har gæsterne desværre også , endda så godt at Sæby faktisk ikke får en eneste scoring i de resterne 7 minutter. Gæsterne fra Århus bringer sig derfor igen foran, og ved periodes slutning er stillingen 44-49.

4 periode: Sæby prøver nu at presse modstanderne højt på banen. Det lykkes, og kampen bliver nu helt lige igen 51-51 efter 3 minutter. Begge hold kæmper og kæmper og med 1 minut tilbage fører Åbyhøj 60-61. Sæby har nu 13 sekunder til at afslutte, men kommer ikke engang til afslutning og taber bolden ud over siden. Gæsterne får sat det sidste point på straffe, og de unge talenter fra Århus vinder kampen 60-62.

”Hvor er det ærgerligt, at vi ikke kan holde fokus hele kampen igennem. Vi burde have skabt et andet resultat denne aften, men vi må arbejde videre med vores psyke, for spillerne har mere potentiale” udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Allerede på lørdag skal de to hold mødes igen men denne gang i Århus, og denne gang bliver det forhåbentlig Sæby, der løber af med sejren.

Scoringer for Sæby:
Signe Brandt 19 point, Henriette Sørensen 15, Charlotte Simonsen 6, Gitte Schimmell 6, Christina Legaard 5, Line Ypkendanz 4, Louise Munch 3 point.

PR SÆBY BASKET Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kun 2 point afgjorde en spændende kamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger