Frysende vejbaner skyld i færdselsuheld

Frysende vejbaner skyld i færdselsuheld

8. februar 2011 - kl. 9:00 - af

Flere steder har trafikanter her til morgen oplevet glatte veje og det til trods for op til fire plusgrader i luften, men vejene fryser stadig, så pas ekstra på lyder opfordringen fra vagthavende ved Nordjyllands Politi.

På nuværende tidspunkt er flere biler stødt sammen i forbindelse med glatføre uheld på E45 i nordgående retning ved Sæby, og politiet er derfor på stedet for at få morgen trafikken til at glide. Det er den ekstreme vejsituation, der har ført til uheldet, og der er flere meldinger om uheld fra andre dele af regionen, fortæller vagthavende ved Nordjylland Politi.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frysende vejbaner skyld i færdselsuheld ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER