Borgmester Lars Møller kom på besøg

Borgmester Lars Møller kom på besøg

8. februar 2011 - kl. 10:58 - af

Sæby Pensionist og efterlønsklub havde i onsdags besøg af borgmester Lars Møller, der fortalte om sin baggrund, og om hvordan det var sådan pludselig at blive borgmester. Derefter var der spørgsmål fra de fremmødte, og de kom vidt omkring, både skolelukninger, rydning af veje i snevejr og meget andet.
Desværre skulle han til et møde kl. 15, så vi måtte afbryde den store spørgelyst fra de 190 deltagere, der var mødt op denne dag. Efter kaffen var det lykkedes formanden at få Børge Valentin til at fortælle om Sigfred Pedersens liv og spille for til en del af hans tekster. Så alt i alt var det en rigtig god eftermiddag for de mange fremmødte. Onsdag er der besøg af Tårs Spillemændene, så også her er der lagt op til en rigtig hyggelig eftermiddag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmester Lars Møller kom på besøg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger