63-årig dræbt for øjnene af sin hustru

63-årig dræbt for øjnene af sin hustru

8. februar 2011 - kl. 13:45 - af

Ægteparret var tirsdag morgen på vej mod nord, af motorvej E45 ved Sæby i hver sin bil, da hustruen skred ud i det glatte føre og ramte autoværnet. Hendes mand var, ligesom en tredie bil, standset for at hjælpe hende, men endnu en bagfra kommende bil skred ud og ramte både hustruens bil og den 63-årige, som blev dræbt på stedet.

Hustruen og personen i den fjerde bil blev begge bragt til hospitalet, men er uden for livsfare.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '63-årig dræbt for øjnene af sin hustru' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER