Lyngså og Omegns Borger-forening søger ny formand

Lyngså og Omegns Borger-forening søger ny formand

7. februar 2011 - kl. 0:28 - af

På tirsdag kl. 19.30, når Borgerforeningen afholder generalforsamling i kulturhuset ”Værestedet”, står der et punkt på dagsordenen, som flere gange har været oppe at vende, men denne gang skal der, som formand Gitte Mortensen siger: “Nye der melder sig på banen”. Derfor vil hun gerne på det kraftigste opfordre til at Lyngså’s borgere møder op, så der kan findes en afløser til formandsposten.

Jeg har sagt det tit og ofte i seneste år, at jeg vil stoppe. Andre Lyngsåborgere må på banen ved valget, der skal foretages denne dag. Jeg tager ikke en periode mere, jeg synes, jeg har gjort min ”borgerpligt” i denne bestyrelse. Men jeg fortsætter naturligvis min valgperiode ud i Distriktsudvalget, fortæller Gitte Mortensen.

Dette er 4. periode som formand, og da jeg ikke kun er blevet nogen år ældre, men også mere og mere savner tid til at dyrke andre interesser og familien, genopstiller jeg altså ikke til Borgerforeningens bestyrelse. Det betyder ikke nødvendigvis et farvel til frivilligt arbejde, men et goddag til et virke i ”lavere gear”, og med mere fokus på mine mange andre interesseområder, slutter Gitte Mortensen.

Læs formandens beretning her: Beretning

Generalforsamlingen starter, som før nævnt kl. 19.30, hvor der også kommer repræsentanter fra PMU og fortæller om bl.a. deres nye aktiviteter på ”Lyngsågård” – PMU har i 2010 etableret den nye naturlegeplads ved Toften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså og Omegns Borger-forening søger ny formand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger