Stensnæsskolen, banker og sviner og de kan li’ det!

Stensnæsskolen, banker og sviner og de kan li’ det!

6. februar 2011 - kl. 5:54 - af

Der er nu rigtig god gang i både renovering og tilbygning på Stensnæsskolen i Voerså. Faktisk er alle de planlagte projekter sat i gang, og derfor ligner hele skolegården og en stor del at idrætspladsen en regulær byggeplads.

Alle ”betaler en pris” her under byggefasen, men når man ved, hvor dejligt det bliver som færdigt projekt, så kan vi godt holde ud lidt endnu, fortæller Henrik Weinkouff. Men hvad er det egentlig, som alle håndværkerne går og laver?

Bygger ny SFO der kommer under samme tag som indskolingsbygningen. Renoverer toiletter i indskolingsbygning. Renoverer toiletter i hovedbygningen. Renoverer/ombygger omklædningsrum ved gymnastiksalen så både piger og drenge kan få eget rum.

Udskifter delvist fjernvarmeinstallationer.

Eleverne er generelt rigtig gode til at respektere den indhegnede byggeplads, så vi undgår farlige situationer. Vi er meget opmærksomme på, at der ved tung transport gennem skolegården er opsyn. Eleverne bliver efterhånden vænnet til de store maskiner, og derfor har vi ekstra fokus på at holde øje med dem.

På skolens hjemmeside www.stensnaesskolen.dk kan i følge med i byggeriet, da vores serviceleder løbende tager billeder.

Den der venter på noget godt, venter ikke forgæves, slutter Henrik Weinkouff.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stensnæsskolen, banker og sviner og de kan li’ det!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER