Danish Crown ansætter 150 nye medarbejdere

Danish Crown ansætter 150 nye medarbejdere

5. februar 2011 - kl. 10:59 - af

Danish Crown modtager et stigende antal svin til slagtning fra danske landmænd. Det betyder, at virksomheden nu kan byde velkommen til 150 nye medarbejdere i Danmark.

Hen over sommeren 2010 mærkede Danish Crown for alvor effekten af DC Future, der gav omkring en million ekstra svin til slagtning og sikrede godt 400 danske arbejdspladser. Den positive udvikling er fortsat, og i den seneste tid har Danish Crown modtaget flere indmeldelser af nye andelshavere – blandt andet på baggrund af en konkurrencedygtig notering.

Derfor ansætter Danish Crown i løbet af den kommende tid 150 nye medarbejdere på slagterier og i udbeningsafdelinger over hele landet.

– Vi oplever lige nu en stigende efterspørgsel fra flere eksportmarkeder, herunder blandt andet Korea. Det er et udtryk for, at Danish Crown har bevaret sin position som et konkurrencedygtigt slagteri, siger Kjeld Johannesen, CEO i Danish Crown.

Højere foderpriser giver lavere slagtevægt
Højere foderpriser betyder, at svineproducenterne ønsker at sænke slagtevægten. Aktuelt er det også med til at øge presset på slagtningerne. Det sker i en situation, hvor en del leverandører oplever ventetid på at få afhentet svin til slagtning ovenpå helligdagene mellem jul og nytår og trafikale udfordringer på grund af vintervejret.

– Ansættelserne er derfor også et udtryk for, at vi nu forstærker indsatsen for at indhente forsinkelserne på at få afhentet svin, siger Vagner Bøge, underdirektør i DC Ejerservice.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danish Crown ansætter 150 nye medarbejdere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger