Kom gratis i biografen – hvis du hedder Bjørn

Kom gratis i biografen – hvis du hedder Bjørn

4. februar 2011 - kl. 10:29 - af

Vi har modtaget følgende pressemeddelelse hvori “Den Kæmpestore Bjørn” efterlyser personer med navnet Bjørn. Da vi positivt ved, at flere af vores trofaste læsere bærer navnet Bjørn, iler vi med at overbringe det glade budskab..

Bjørn efterlyses
Ny dansk film efterlyser danskere med navnet BJØRN og inviterer dem gratis i biografen.

Der findes ifølge statistikken 5.400 personer med navnet ’BJØRN’ i Danmark. Hver og én af disse inviteres GRATIS en tur i biografen for at se filmen om deres navnebror/-søster ’DEN KÆMPESTORE BJØRN’.

DEN KÆMPESTORE BJØRN er en ny dansk tegnefilm for de 7-11 årige og handler om de to søskendes, Jonathan og Sofie, dramatiske oplevelser og møde med skovens kæmpedyr, en bjørn på størrelse med et bjerg! Et møde hvor de kommer til at stå ansigt til ansigt med ondskaben og hvor de indser, at de kun kan overleve ved at holde sammen.

Filmen får premiere i vinterferien i biografer over hele, den kæmpestore bjørn sætter alle landets bjørne i stævne til en spændende filmoplevelse. Det eneste man skal gøre, er at tilmelde sig på filmens website www.denkaempestorebjoern.dk med navn og email adresse, hvorefter man vil modtage informationer om sin fribillet, der kan benyttes fra mandag 14. februar i biografer over hele landet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom gratis i biografen – hvis du hedder Bjørn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER