Sanne C får større og skønnere butik

Sanne C får større og skønnere butik

3. februar 2011 - kl. 11:12 - af

Sanne, som er indehaver af Sanne C Brugskunst fortæller, at der i foråret 2010 blev lavet nye tegninger af lejemålet, Vestergade 13. Forretningen manglede plads, og havde ikke umiddelbart mulighed for at lave det nuværende lokale større. Udlejer gik så i gang med at tegnet og fortælle, og enden på det hele blev, at vi afgav noget af vores gamle butik og hele vores gamle lager – men derimod ville få en noget skønnere og større butik og bedre lager faciliteter.
Så i efteråret gik tømrere, malere og elektrikere igang med at renovere lokaler, så vi i oktober måned kunne vælte væggen til det nye butikslokale – det gav os nu en noget større butik, hvilket vi syntes var skønt. Men så kom juletravlheden, og vi valgte at lave “julestue” i noget af det, og lade håndværkerne blive helt færdige med projektet.
I det nye år 2011 startede vi med igen at have besøg af alle håndværkerne. De satte nu væg op, som skulle dele den nye forretning og det lokale, som nu bliver sat til udlejning.
Så status er, at vi i februar 2011 står med en “ny” butik og et nyt butikslokale til leje. Udlejer går igang med at “rydde op og gøre i stand” så lokalet bliver rigtig fint.
Sanne slutter med at fortælle, at hun nu glæder sig til at vise sin nye forretning med meget bedre plads frem både for nye og tidligere kunder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sanne C får større og skønnere butik ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER