Sæt dig selv i fokus, og se ind af….

Sæt dig selv i fokus, og se ind af….

2. februar 2011 - kl. 12:36 - af

Sådan lyder opfordringen fra Sæby Svømmebads adm. leder, til Nordjyderne.

2010, er blevet kaldt oprydningens år. Her tænker vi på de materielle og eksterne udfordringer. Flex-rente, konverteringsbølger, fyringsrunder, men når det enkelte individ står tilbage efter denne oprydning, hvordan falder brikkerne så på plads og åbner for menneskets eksistens i denne nye tilstand og verden.

Der ligger en opgave her der ikke må overses, det er på tide det enkelte menneske, sætter sig selv i fokus og ser indad, og måske revurdere formålet med livet.

Vi har alle alt for længe levet med hovedet under armen og i ovehalningsbanen uden at tænke på os selv og vores familie, udtaler Jeppe Jacobsen, adm.leder Sæby Svømmebad. Han taler af egen erfaring, nu knap 3 år efter han selv trak håndbremsen og vende hjem til Nordjylland efter en hæsblæsende karriere og livsstil.

Sæby Svømmebad tilbyder brugere muligheden for at lære at slappe af og vende fokus indad, vores wellenss afdeling afholder i samarbejde med FOF- Vendsyssel og Naturgården, i Hjørring, varmvands meditation.

I dette tilfælde er Meditation en fint ord for at se indad, og tillade sig selv at filosofere over livet.  Pilot projektet blev afviklet i oktober 2010, med overraskende resultat.

Som Nordjyde er vi kendt i hele Danmark for altid at overveje alt en ekstra gang og for at besidde evnen til at tænke os selv ud af kriser og udfordringer.

Men den travle hverdag der er blevet trukket ned over os, har muligvis undertrykt denne evne.

Med afslapning, ro og redskaber fra meditation vil vi forsøge åbne op for denne egenskab og igen sikre fokus på os selv og vores indre.

Kurset rammer bredt, der kommer personer med meget eller ingen erfaring, og personer som er meget skeptiske over for hvad dette nu er for noget, for tæller Jeppe Jacobsen, som glæder sig over at denne alternative vinkel på livet nu også finder vej til svømmebadet.

Næste kursus er lørdag søndag den 5/3 – 6/3 Kl 12-18, og udbydes i samarbejde med naturgarden.dk og FOF – Vendsyssel. Tilmelding hos FOF

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæt dig selv i fokus, og se ind af....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger