Vigtig sejr til Sæby i opgøret mod AUS fra Århus

Vigtig sejr til Sæby i opgøret mod AUS fra Århus

1. februar 2011 - kl. 17:44 - af

Det var vigtigt for Sæby Basket at hive point hjem i netop denne kamp, idet AUS er et af de hold, Sæby gerne skulle overhale for at komme væk fra bunden. Med denne sejr, er holdet nu kun 2 point fra AUS, og kommer a´ point med Åbyhøj 3, så holdet er godt på vej op i rækken.

Sæby havde på fornemmelsen, at dette opgør ville give point. Dels havde holdet en god taktik, og dels var de meget tæt på at vinde det første opgør i Århus. Sæby kunne også i stærkeste opstilling til denne kamp.

Første periode: Meget langsom start for Sæby. Først i 5. minut af kampen lykkes det at score, hvor Henriette Sørensen åbner med en 3 points scoring. Heldigvis har AUS det heller ikke nemt så stilling er 3-3. Begge hold følges ad, dog slutter gæsterne perioden bedst og fører 11-16.

Anden periode: Sæby sætter mere tempo i kampen og prøver at sætte pres på AUS. Det er den rigtige opskrift. Specielt Henriette Sørensen og Signe Brandt viser vejen, og i løbet af de første 7 min. vinder Sæby 15-6. I de sidste min. blander Sæbys langskytte Charlotte Simonsen sig med to 3 points scoringer, så Sæby kan gå til halvleg med en føring på 39-29.

Tredje periode: Hjemmeholdet starter igen med godt tempo og bringer sig yderlige foran med 45-29 i første min., men AUS kommer igen og intet er afgjort endnu. Specielt deres Slovenske spiller J. Jelisejeva, som kommer nemt til 3 point scoringer (7 af slagsen i kampen) får Sæby til  at går lidt i stå de sidste min. af perioden til stillingen 59-58. Gitte Schimmel sætter dog en 2 point scoring, og der bliver en smule luft, 61-58 ved periodeslut.

Fjerde periode: AUS starter med en scoring og er nu kun 1 point bagud, men nu tager Sæbys presforsvar for alvor fat. Der bliver stjålet bolde og forsvaret stresser AUS til boldtab. I løbet af 2 min. er føringen på 68-60. I fjerde min. må AUSs Slovener udgå med 5 fejl, og dermed har gæsterne ingen reel trussel tilbage. Sæby kommer en del på straffelinen, hvor Signe Brandt er sikkerheden selv, og i løbet af de første 6 min. er føringen øget til 76-62. AUS virker nu til at have opgivet, mens Sæbys Signe Brandt også må udgå med sin 5. fejl, men Nordjyderne kører sejren sikkert hjem på 83-66.

”Jeg er som træner meget tilfreds med holdindsatsen. Der var mere spilletid til de yngre spillere i denne kamp. Det gjorde, at de erfarne spillere var mere skarpe, når friske kom på banen efter en hvilepause. Holdets veteran Henriette Sørensen spillede en fantastisk kamp. Den unge Isabella Larsen spillede nok også hendes bedste kamp denne sæson” , udtaler træner Henrik Hansen efter kampen

Scoringer for Sæby: Henriette Sørensen 29 point, Signe Brandt 16, Charlotte Simonsen 13, Nanna Jensen 9, Gitte Schimmell 6, Louise Munch 4, Christina Legaard 3, Line Ypkendanz 2 og Isabella Larsen 2 point.

SÆBY BASKET PR   Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vigtig sejr til Sæby i opgøret mod AUS fra Århus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger