10-årig dreng fra Østervrå faldt ned med skilift

10-årig dreng fra Østervrå faldt ned med skilift

1. februar 2011 - kl. 7:34 - af

Mandag middag faldt en 10-årig dreng fra Østervrå 10-12 meter ned med en skigondol i Hafjell i Norge. Drengen var alene i gondolen. Man mener ulykken skyldes en byggekran, som ramte vejeren til gondolen, og derved forårsagede ulykken. Kranføreren har forklaret, at han mistede kontrollen over kranen p.g.a. blæsten, men vidner fortæller, at der var helt vindstille i området.

Atle Obstfelder fra politiet i Gudbrandsdalen fortæller, at drengen er bragt til Lillehammer sygehus med mulige skader på ryg og hofte.

SaebyAvis.dk følger sagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '10-årig dreng fra Østervrå faldt ned med skilift ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER