Toscana er populært – også i Sæby

Toscana er populært – også i Sæby

29. januar 2011 - kl. 10:08 - af

Rejseforedrag på Sæby Bibliotek blev et tilløbsstykke.

Sæby Bibliotek fik for alvor bekræftet at italienske Toscana er et populært rejsemål. Allerede i god tid inden foredraget med rejseleder Torben Brix Nielsen, var alle billetter revet væk, og mange måtte gå forgæves.
Torben Brix Nielsen er en meget vidende og kompetent foredragsholder, der med sit mangeårige job som rejsefører i den grad tog de ca. 65 tilhørere med på en spændende og indholdsrig rundrejse i Toscana. Ord og billeder tog publikum med rundt til både kulturhistoriske kunstskatte og bygninger suppleret med faktuelle oplysninger om Toscanas udvikling gennem tiden fra Siena i syd til Lucca, Firenze og Pisa i nord.

På cykel
Hans store viden kommer naturligvis fra et job som rejseguide igennem 20 år, men også fra egne private oplevelser bl.a. en cykeltur han foretog i regionen, med afstikker ud til mindre kendte egne.
I pausen serverede biblioteket en dejlig italiensk rødvin, og der var lejlighed til at få en snak med rejselederen og hinanden.

Nyt foredrag
Det var en virkelig spændende aften, og det er helt sikkert, at vi på et senere tidspunkt vil forsøge at få en ny aftale om et rejseforedrag med Torben Brix Nielsen, slutter bibliotekar Knud Hjørnholm.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Toscana er populært - også i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER