Registrering af bygninger opført før 1940…

Registrering af bygninger opført før 1940…

28. januar 2011 - kl. 6:56 - af

….beliggende i den tidligere Sæby Kommune.

Frederikshavn Kommune gennemfører i løbet af foråret 2011 en registrering af alle bygninger opført før 1940 beliggende inden for det geografiske område, der omfatter den tidligere Sæby Kommune. Registreringerne tager sigte på at registrere bygningernes bevaringsværdi.

Baggrunden for registreringen er, at tilsvarende registreringer i perioden 1998 – 2000 blev gennemført for de tidligere Frederikshavn og Skagen kommuner, og det er ønsket med registreringen at skabe lighed i den sammenlagte kommune.

Der er udelukkende tale om registreringer af bygningernes ydre fremtræden, hvor der vil blive taget fotos af de pågældende bygningers facader. Der bliver ikke behov for at komme ind i selve bygningerne, og det er derfor ikke nødvendigt, at ejeren er til stede ved registreringen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Frederikshavn Kommune, arkitekt Poul Erik Haunstrup, telefon 9845 5029 eller på mail pohn@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Registrering af bygninger opført før 1940... ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER