Budget 2011 – nu tilgængelig på Internettet

Budget 2011 – nu tilgængelig på Internettet

28. januar 2011 - kl. 11:42 - af

Nu kan du finde oplysninger om Frederikshavn Kommunes budget for 2011www.frederikshavn.dk. Budgettet danner baggrund for den daglige drift af Frederikshavn Kommune og udstikker de rammer, som er bestemmende for den kommunale indsats på de enkelte områder.

Du kan se både Frederikshavn Kommunes Budget 2011 og den mere læsevenlige Informationsudgave på kommunens hjemmeside. Budget 2011 er det samlede budget for Frederikshavn Kommune. Informationsudgaven er en kort og overordnet gennemgang af budgettet, samt udvalgte nøgletal for Frederikshavn Kommune.

Du kan finde begge udgaver ved at gå ind på www.frederikshavn.dk og klikke på ”Politik & Demokrati”, derefter på ”Budget & Regnskab” og ”Budget 2011”.

Du kan også rekvirere begge udgaver i papirformat på kommunens biblioteker.

Frederikshavn Kommunes Økonomicenter

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Budget 2011 – nu tilgængelig på Internettet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER