Omvendt arkitektkonkurrence til boligprojekt i Sæby

Omvendt arkitektkonkurrence til boligprojekt i Sæby

27. januar 2011 - kl. 12:12 - af

Frederikshavn Boligforening har holdt en “omvendt arkitektkonkurrence” til sit projekt “Sæby Strand”. Syv meget spændende forslag blev modtaget, og en dommerkomité har valgt et projekt skabt af Arne Andersen Vrå A/S og tegnet af C.F Møllers tegnestue. I går blev projektet præsenteret for offentligheden.

Det er det vindende forslags idé at skabe en bebyggelse, der inddrager stedets kvalitet og karakter – kombineret med en arkitektonisk tidløshed og elegance, der modsvarer grundens kvaliteter. Det har desuden været hensigten at skabe gode anvendelige boliger, der med generelle rumlige kvaliteter vil appellere til mange potentielle brugere.

Bebyggelsen er udlagt som fire øst-vest gående vifteformede boligblokke i to og tre etager med en rytmisk forskydning mellem blokkene og i blokkene, således at den enkelte bolig sikres optimale lys- og udsigtsforhold over Kattegat fra opholdsrummene og fra terrasserne.

Boligerne opføres som lavenergiboliger, og ca. 24 boliger opføres som allergivenlige OG røgfri boliger.

Ventelisten er åben for alle medlemmer.

Der kan læses mere på www.frederikshavnboligforening.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Omvendt arkitektkonkurrence til boligprojekt i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger