Fuldt hus til Frønse Cup i Østervrå

Fuldt hus til Frønse Cup i Østervrå

27. januar 2011 - kl. 0:41 - af

Seks dages fodbold over to weekends venter i Østervrå.

Ungdomsfodbolden skal igen rulle i ØVI. Interessen for at deltage i den populære Frønse Cup er næsten usvækket. Vi har fået lidt færre tilmeldinger end sidste år, lyder det fra tovholder Søren Kiil, men efterfølgende har flere henvendt sig, så vi har igen måttet henvise til en venteliste, hvor de står på spring, hvis der skulle komme afbud.

To weekender
Stævnet afvikles over to weekends – 28. – 30. januar og 4. – 6. februar, hvor der på fredage spilles fra sidst på eftermiddagen til hen på aftenen, og lørdag/søndage spilles fra tidligt morgen til hen på aftenen inden alle kampe er afviklet.

Tovholderen har dykket lidt ned i programmet, hvorfra han kan fortæller, at der venter de 190 hold ca. 54 timers fodbold, fordelt på i alt 339 kampe. Deltagerne kommer igen fra hele Vendsyssel og enkelte hold fra Aalborg.

De frivillige
Vores trofast hold af frivillige og kompetente hjælpere er på plads, forsikre Søren Kiil, og det er også noget af det, som vi selv mener, er af styr betydning for, at deltagerne altid kan være sikre på et veltilrettelagt og godt afviklet stævne.

Spar Nord
Hovedsponsor på stævnet er igen Spar Nord Bank, og det er vi rigtig glade for, siger tovholderen, det er af stor betydning, at vi har dem i ryggen. Samtidig får vi jo også besøg af deres maskot Frønse, som kommer til stede, når de yngste rækker skal have overrakt medaljer og diplomer. Vi ser frem til to spændende weekends, hvor vi har travlt, men også får en masse gode sportsoplevelser, slutter Søren Kiil.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt hus til Frønse Cup i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger