Børnehaven Bispevang skal have ny leder

Børnehaven Bispevang skal have ny leder

27. januar 2011 - kl. 2:33 - af

Lederen af Røde Kors børnehaven Bispevang i Sæby, Tove Dahl, 62 år, har besluttet at gå på efterløn pr. 1. april efter næsten 40 års ansættelse.

Tove Dahl blev ansat som souschef i den nyoprettede børnehave Bispevang, som Dansk Røde Kors afdeling i Sæby stod bag. Der skulle kun gå ganske kort tid, før hun i september 1973 blev konstitueret som leder af institutionen, og stille og roligt gled over i rollen som fastansat leder pr. 1. mart 1974, en stilling hun har haft siden.

De næsten 40 års ansættelse har været spændende, med konstant udvikling og daglige store og små udfordringer, der skulle løses. Det har ikke været nogen nem beslutning at tage, indrømmer Tove Dahl, og jeg kommer helt sikkert også til at savne dem alle sammen. Omvendt så har min mand været på efterløn de sidste tre år, og vi har så mange fælles interesser, som jeg også gerne vil dele noget mere med ham, forsikre Tove Dahl, derfor glæder jeg mig også til mit nye liv.

Der skal bl.a. bruges meget mere tid på at svinge golfkøllerne, som er en af de store passioner, men også rejselivet kommer til at præge hendes liv fremover. Så har jeg fire dejlige børnebørn, og dem skal jeg selvfølgelig også bruge rigtig meget tid sammen med, slutter Tove Dahl.

Reception
Det er ikke kun Tove Dahl, der takker af. Tre bestyrelsesmedlemmer har også valgt at sige farvel og tak. Det er formand Ole Seider, der har været med siden 1982, Inge Lise Pedersen, der har været med i 25 år, og Jan Petersen, der har siddet på posten i ca. 15 år, som repræsentanter for Røde Kors. Pladsen efter de tre er blevet udfyldt af gode forældre, forsikre Tove Dahl.

Fredag den 25. marts holder institutionen en reception, kl. 14-17, hvor der blev lejlighed til at sige farvel til Tove Dahl, men også at tage afsked med de tre bestyrelsesmedlemmer.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnehaven Bispevang skal have ny leder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger