Tid for den årlige Dilettant i Mølholt

Tid for den årlige Dilettant i Mølholt

26. januar 2011 - kl. 0:56 - af

Aktivitetshuset i Sæby er behjælpelig med at sælge billetter til forestillingen søndag den 6 marts. Er man ældre og ikke har mulighed for selv at komme til Mølholt Forsamlingshus, er der mulighed for at kommen med en bus, som afgår fra Sæby Ældrecenter kl. 12.45 og Sæby Rutebilstation kl. 13.00 og med opsamling i Syvsten, Dybvad og Præstbro med ankomst til Mølholt ca. 13.30. Her venter et dejligt kaffebord med boller og æblekage samt en festlig forestilling “Byttecentralen”.
Prisen for alt dette er kun 60 kr. Tilmelding på tlf. 9845 6560 er nødvendig, og sidste chance for at købe billetter i Aktivitetshuset på Sæby Ældrecenter er onsdag den 2. marts.
Arr. Aktivitetshuset Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tid for den årlige Dilettant i Mølholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER