Kendt Nordjysk topnavn besøger Sæby

Kendt Nordjysk topnavn besøger Sæby

25. januar 2011 - kl. 6:18 - af

Lørdag den 5. februar slår Discotek Down Town i Sæby dørene op for endnu en koncert med et dansk topnavn. Denne gang er valget faldt på en nordjyde, der til dagligt slår sine folder i og omkring Aalborg. Han deltog sidste år i et AllStars program på TV, hvor han skulle stille med et kor fra sin hjemby. Der er selvfølgelig her tale om ingen mindre end Niarn, som er født den 9. september 1979 i Gug ved Ålborg, og døbt Niels Roos.

Han var i sine unge dage ikke helt en af guds gode børn, men på et tidspunkt blev kriminaliteten dog udskiftet med en eksamen og med en mixerpult og mikrofon.

I 1994 startede han, sammen med sin gamle ven Mark Urban, gruppen “Håndlangerne”, som turnerede landet tyndt, dog uden at få nogen egentlig udgivelse ud af det. Siden har han været med i forskellige grupper, som han er rykket ud og ind af, men i 2001 flyttede Niarn til København, for at realisere sin drøm om at kunne leve af musikken.

2004 udkom hans debut album “Årgang 79”, og i 2010 deltog han som før omtalt i AllStars, hvor han repræsenterede sin hjemby Ålborg.

Billetsalget til koncerten er startet, og billetter kan købes hos Click i Vestergade frem til 1. februar. Koncerten er programsat til klokken 02, og alle med billetter springer køen over oplyser Kim Geer, bestyrer på Down Town. Han oplyser også, at der i øjeblikket arbejdes på yderligere to koncerter i dette forår, uden han dog vil sætte navne og datoer på endnu.

En kommentar til “Kendt Nordjysk topnavn besøger Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kendt Nordjysk topnavn besøger Sæby”

  • Det kunne være handy at vide om man evt. også sparer penge ved at købe dem i forvejen
    Ellers et supernice initiativ, at få sådan nogle store navn(e) til en bette fiskerby:)

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kendt Nordjysk topnavn besøger Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger