EDC Martin Riise A/S afholder åbent hus på ugens bolig

EDC Martin Riise A/S afholder åbent hus på ugens bolig

24. januar 2011 - kl. 15:51 - af

Huset er beliggende på adressen Lars Langvadsgyde 1, 9300 Sæby. Der er åbent hus i tidsrummet søndag kl. 14.30 til kl. 15.00.

“Hyggelig byhus beliggende på en rolig sidegade til Strandgade – En beliggenhed som stort set er ugenert fra gående og kørende trafik og med gåafstand til havn, strand og Sæby torv. Udover den attraktive beliggenhed er der anlagt en hyggelig gårdhave og terrasse med skøn udsigt til den gamle bydel og kirken. Huset er indrettet med moderniseret forgang med skabsvæg og gulvvarme. Flot badeværelse fra år 2006 med gulvvarme, bruseniche og mulighed for vaskesøjle. Moderniseret og rummelig stue med nyt tæppe, nye lofter med synlige bjælker samt ny pillebrændeovn – en hyggelig og meget indbydende stue. Soveværelse med skabsvæg. Disponibelt rum (lille hobbyrum). Hyggeligt køkken med spiseplads og direkte adgang til gårdhave. 1. sal er indrettet med to værelser og stort repos / stue. – Egen parkering tæt ved huset.”

Sagsnr. 93004033

Kunne denne ejendom være noget for dig så kontakt: EDC Martin Riise A/S på tlf. 9689 0477
Huset er på 136 kvm., og har en grund på 463 kvm. Prisen er 1.695.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Martin Riise A/S afholder åbent hus på ugens bolig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER