Prøv kræfter med naturen i hele 2011

Prøv kræfter med naturen i hele 2011

22. januar 2011 - kl. 6:06 - af

Har du mod og lyst til at opleve den fantastiske natur i Frederikshavn Kommune? Kommunens Naturvejleder og Grøn Guide giver igen i år borgerne mulighed for at opleve naturkræfterne i praksis. I alt 45 gode tilbud er der at vælge imellem.

Alle de mange nye arrangementer er samlet i folderen ”Natur-arrangementer – Naturvejleder og Grøn Guide i Frederikshavn Kommune”. Folderen kan bl.a. findes på kommunens biblioteker, i Borgerservice-centre og på turistbureauerne. Du kan selvfølgelig også downloade eller læse folderen direkte på www.frederikshavn.dk – klik på ”Natur-arrangementer” på forsiden. Her kan du også tilmelde dig online.

Og der er plads til alle – uanset om du foretrækker at glide nemt og bekvemt igennem naturen på togskinner eller du hellere vil afprøve Voer Å’s snoede vande eller klatre til tops i efterårstræerne. For de mindste er der bl.a. gode historier, eventyr og hyggelige stunder omkring bålet. Der er også lagt op til god mad, god vin og nye måder at bruge naturen i køkkenet. Så kom nu afsted!

Yderligere information fåes hos:

Naturvejleder Bo Storm
E-mail: bost@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prøv kræfter med naturen i hele 2011' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER