Helikoptersimulator i Sæby Svømmebad indviet i dag

Helikoptersimulator i Sæby Svømmebad indviet i dag

20. januar 2011 - kl. 13:12 - af

Martec i Frederikshavn har nu fået sin helt egen helikoptersimulator.
Den blev indviet i Sæby Svømmebad her til formiddag. Det er som tidligere nævnt kun den anden af sin slags i Danmark og skal bruges til at træne, f. eks. folk der skal ud på boreplatforme eller folk som skal monterer havvindmøller.

Vil du se den i aktion i levende billeder og se formiddagens indvielse, så se med på TV2nord i aftenens udseendelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Helikoptersimulator i Sæby Svømmebad indviet i dag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER