Nu starter forberedelserne til golfsæsonen

Nu starter forberedelserne til golfsæsonen

19. januar 2011 - kl. 14:22 - af

Nu er sneen ved at være væk – i hvert fald foreløbigt – og synet af græsset får det til at krible i fingre og ben på have-, fodbold- og ikke mindst golfentusiaster. Efter en vinter i golfhi, så glæder mange golfspillere sig igen til at svinge golfkøllerne på den flotte bane i Sæby Golfklub og andre af regionens velplejede baner.

For at være bedst rustet til sæsonens strabadser, så starter BeneFiT Sæby Fysioterapi på onsdag d. 26. januar deres golfhold. Golfholdet har som formål at forberede golfspilleren på sæsonen, bl.a. så man undgår skader i opstarten, hvor svinget lige skal findes igen. Udover et skadesforebyggende formål, så vil der være fokus på styrke- og tekniktræning, der kan forbedre dit sving samt øge din slaglængde.

Fysioterapeut Jørn Løvbo har været på kursus hos Golflandsholdets fysioterapeuter Jakob Nees og Martin Lauridsen fra Golfklinikken.dk.

Jørn står på den måde godt rustet til at tilbyde en varieret træning for golfspillere i alle aldre og med alle handicaps.

For at vide mere om golfholdet, så klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu starter forberedelserne til golfsæsonen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER