Fristen for annoncering i Sæby Guiden forlænget

Fristen for annoncering i Sæby Guiden forlænget

19. januar 2011 - kl. 10:36 - af

I de travle juledage fik alle forretningsdrivende tilbud om optagelse i Sæby Guiden for 2011, fortæller Claudia fra Sæby Turistbureau. Vi ved godt, at der ikke er mange, der har tid og overskud til at beslutte sig for den slags lige der, så derfor denne påmindelse og oplysning om, at vi har forlænget fristen til den 22. januar, så dem der enten har glemt det i farten, eller som ikke har truffet en beslutning endnu stadig kan nå det. Så vil du støtte op og reklamere i årets Guide, kan det nås frem til fredag ved henvendelse til Claudia på Sæby Turistbureau.

Støt de lokale, så støtter de dig!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fristen for annoncering i Sæby Guiden forlænget ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER