Sæby pensionist og efterlønsklub er…

Sæby pensionist og efterlønsklub er…

17. januar 2011 - kl. 9:37 - af

…kommet godt i gang i det nye år.
Onsdag var der besøg af Tage Enevoldsen fra Brønderslev, som levende fortalte om, hvordan hans bedstefader levede som landmand og sognefoged på sognefogedgården i Hune. Hele forsamlingen fik en grundig og underholdende beretning om, hvordan det var at leve på landet for 100 til 150 år siden, både til hverdag og fest.
På onsdag kommer Trækfuglene fra Rønnerhavnen. De har bl.a. syngepigerne fra Bakken med, så det bliver helt sikkert en festlig eftermiddag igen i kulturhuset. Så bestyrelsen glæder sig til at byde både gamle og nye medlemmer velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby pensionist og efterlønsklub er...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER