Stig Rosen afløser “Bamse” i Syvsten Hallen

Stig Rosen afløser “Bamse” i Syvsten Hallen

15. januar 2011 - kl. 1:09 - af

MN-Music har nu fundet solisten, som skal synge Bamses sange sammen med orkestret Bamses Venner i Syvstenhallen d. 29. januar.
Stig Rossen vil være at finde på scenen sammen med Bamses Venner og det glæder vi os til at høre, fortæller Inge Rasmussen fra Syvsten IF.
Nu er det op til publikum at finde festhumøret frem, så vi alle kan få den mindeværdige afslutning på Bamsekoncerterne som vi alle har ønsket os, slutter Inge Rasmussen.

STIG ROSSEN – Biografi

Uddannet i London på Guildhall School of Music and Drama (1987-1990). 90’erne var kun få måneder gammel, da Stig fik sit store gennembrud i England. Han blev hyret til koret i Les Miserables, og efter blot tre måneder fik han tilbudt hovedrollen som Jean Valjean. Denne drømmerolle bragte ham siden hen rundt i hele verden. Han har i dag spillet Valjean næsten 1500 gange i 10 forskellige lande.

Han har udgivet en række plader, bl.a. “Starry Starry Nights”, “The Impossible Dream”, “Live In Concert”, “Letters Of Love”, ”Julelys”, ”Stories” og “Love Changes Everything”. I 2004 udkom dobbelt cd’en og DVD’en “This Is The Moment”, der er en international live koncert, som blev distribueret i både Danmark og USA. I november 2006 kom en ny jule-cd, ”Når du ser et stjerneskud”, på gaden.

I 2001 stiftede Stig Rossen sammen med dirigenten Mikkel Rønnow produktionsselskabet Rossen & Rønnow Musical Productions, der havde som formål at producere musicals på internationalt niveau i Danmark. På den danske teaterscene har Stig spillet hovedroller i ”Tordenskiold”, ”Les Misérables”, ”Chess”, ”Egtved Pigen”, ”Ballader om Kunst og Kærlighed”, ”Jesus Christ Superstar” og ”Kærlighedens farve”. To af disse forestillinger med Mikkel Rønnow som dirigent. I Rossen & Rønnows opsætning af “Chess” spillede han hovedrollen som Anatoly og i ”Copacabana” spillede han rollen som Tony Forte. I 2003 producerede Rossen & Rønnow Musical Productions deres egen version af ”Les Misérables”, hvor Stig igen spillede rollen som Jean Valjean.

Stig Rossen har lagt stemme til flere Disney tegnefilm, bl.a. ”Mulan”, ”Mulan 2” og ”Lilo & Stitch”. Han har ligeledes indspillet de danske versioner af Phil Collins’ sange til ”Tarzan” og ”Tarzan 2” samt ”BjørneBrødre”. Ligeledes har han indspillet duetter med Nana Mouskouri og Grethe Ingmann, og er at finde som gæstestjerne på udgivelser af bl.a. Per Nielsen og DJ Alligator.

Stig Rossen blev udnævnt til HCA ambassadør i 2005 i anledning af H.C. Andersens 200 års fødselsdag. 2005 var også året, hvor Stig Rossen blev hentet til USA af tv-netværket PBS, hvilket førte til tv-koncerter i USA og Canada, og i april gennemførte han sin første koncert turné i USA.

I oktober 2006 udgav Stig Rossen en kombineret lærebog og biografi med titlen ”Livet skal ikke leves på automatpilot”. Den er baseret på hans foredrag ”Kys rutinen” og bygger på de personlige erfaringer, der ligger bag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger