Masser af aktiviteter hos Skjold Sæby i 2011

Masser af aktiviteter hos Skjold Sæby i 2011

14. januar 2011 - kl. 1:10 - af

Som noget nyt Skjold Sæby IF fået både DBUs Microfodboldskole og Pigeraketten til Sæby i 2011. Den almindelige fodboldskole fra DBU har vi selvfølgelig også, fortæller Asger Mortensen formand for Skjold IF.

Vi afholder Pigeraketten søndag d. 4. september 2011 kl. 13.00 – 16.00. Her er det, som navnet siger, kun for piger. Så vil du have en rigtig sjov eftermiddag i selskab med både nye og gamle venner, så mød op. Det er gratis.

Microfodboldskolen bliver afholdt fra den 13. – 15. Maj 2011, der er plads på Microfodboldskolen til 36 børn, der er født i årene 2003 – 2005. Hvert år bliver der lavet et lege-tema, og for 2011 er det temaet “Indianer”, som er valgt.

DBU fodboldskolen bliver afholdt i uge 27 mandag – fredag fra kl. 09.00 – 15.00, der er plads til 128 børn født i årene 1997 – 2003. Prisen er omkring kr. 700,-

Skoleleder for alle DBU aktiviteter hos Sæby Skjold If er Michael Koch Sørensen. Michael har været skoleleder på DBUs fodboldskole i Sæby siden 2005. For yderlige informationer kan Michael kontaktes på 2342 9646.

Trænerleder på Microfodboldskolen er James Kousholt. Det er James første år som trænerleder på Microfodboldskolen…
Til hverdag er både James og Michael med i Sæby Skjolds ungdomsudvalg. Michael er også med i DBU Jylland ungdomsudvalg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af aktiviteter hos Skjold Sæby i 2011 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER