Richard Ragnvald tog Sæby Ældrecenter med storm

Richard Ragnvald tog Sæby Ældrecenter med storm

12. januar 2011 - kl. 1:30 - af

Op mod 90 beboere var samlet tirsdag eftermiddag til en koncert med den folkekære musikker Richard Ragnvald på Sæby Ældrecenter. Der blev sunget med, der blev vugget i stolene og klappet, så ingen kunne være i tvivl om, at denne eksklusive koncert blev modtaget med taknemlighed og glæde.

Pengene til arrangementet kommer fra en afdød beboer, der har testamenteret penge til ældrecentret, så det er ikke noget, der sker hver dag med sådan en koncert. Der var da heller ikke nogen, der kunne love, hvornår noget sådan ville eller kunne ske igen.

Koncerten var kun for Centrets beboere, og de havde alle ventet i spænding og glædet sig til denne dag, hvor den musiker, som de har fulgt gennem mange år af deres liv, skulle komme og underholde helt tæt på. Derfor var repertoiret også fyldt med gamle kendinge, så der var rig mulighed for at synge eller nynne med, ja nogen enkelte fik sig ligefrem en svingom med deres idol Richard Ragnvald, som er en af de få sangere, der kan prale af, at have underholdt i ikke mindre end 51 år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Richard Ragnvald tog Sæby Ældrecenter med storm ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER