Mogens Brag vil anlægge fodboldgolf i sin baghave

Mogens Brag vil anlægge fodboldgolf i sin baghave

11. januar 2011 - kl. 10:54 - af

Fodboldgolfprojektet er en direkte konsekvens af et foredragsarrangementet jeg afholdte på Vestergård i september med besøg af bl.a. OL guldvinder Karen Brødsgård, fortæller Mogens Brag. Mulighederne for at finde støtte og opbakning lokalt, når man udviser lidt initiativ, er så fine, at jeg efter det arrangement ikke var i tvivl om, at jeg kunne have lyst til at springe ud som iværksætter. Det er selvfølgelig ikke iværksætter i stor målestok, men med et projekt jeg tror, vi herhjemme privat trods alt kan finde tid og ressourcer til imellem diverse jobs og engagementer. Fodboldgolf er en fantastisk god forlystelse for familier og kan spilles af folk i alle aldre. Sporten er virkelig ved at få fat herhjemme, og jeg tror der vil opstå et godt miljø omkring banen i Sørå. Turister er selvfølgelig også en del af målgruppen. Lyngsåområdet huser hvert år en del turister og så er der jo hele området mod Hals. Som jeg mange gange har sagt i mit byrådsarbejde, så rummer Voerså-området alle muligheder for at blive en af østkystens mere attraktive perler – både hvad angår turisme og bosætning. Med mit initiativ håber jeg, at kunne bidrage til at flere får øje på mulighederne i det gamle Albæk sogn og Aså-området. Alt efter hvor hurtigt tilladelser fra kommune mv. kan være klar, bliver banen klar til brug midtsommer 2011 eller forår 2012, slutter Mogens Brag.

Sagen bliver behandlet på dagens møde i Plan- og miljøudvalget.

2 kommentarer til “Mogens Brag vil anlægge fodboldgolf i sin baghave” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Mogens Brag vil anlægge fodboldgolf i sin baghave”

  • jan hugo larsen

    det var sgu en rigtig god ide mogens,jeg vil gernr være en af de første til at prøve bliver der også reklame plads på banen?

  • Banen kommer til at åbne 1. april 2012 – endelig tilladelse kan først forventes september 2011.. Men du er rigtig velkommen til en runde fodboldgolf, Jan Hugo, og der vil også blive mulighed for små PR-fremstød fra lokale virksomheder.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mogens Brag vil anlægge fodboldgolf i sin baghave' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger