Nye tilbud til Østervrås pensionister

Nye tilbud til Østervrås pensionister

10. januar 2011 - kl. 0:41 - af

Medlemmerne i Østervrå Pensionistforening kan, trods stramt budget, se frem til nye oplevelser i 2011.
Østervrås pensionister sluttede 2010 af med en rigtig hyggelig julefrokost. Det var en dejlig fest og stemningen var rigtig god, forsikre formand Ebba Nielsen. Hun og den øvrige bestyrelse har haft travlt med at tilrettelægge programmet for de første måneder af det nye år. Det har bestemt ikke været nogen let opgave, erkender formanden, vi er, lige som så mange andre, blev beskåret kraftigt i vores tilskud fra kommunen, og det har i den grad givet os en udfordring, når det gælder om at tilrettelægge et alsidigt program for vore medlemmer.
Året indledes allerede i uge 1 med et hyggeligt bankospil i kulturhuset. Den 20. januar kommer pastor Kirsten Munkholt, Tårs og underholder.
Erik Nielsen fra Kvissel fortæller den 3. februar om en tur han har foretaget med hestevogn gennem Europa. Musklerne skal røres den 17. februar, hvor turen går til bowlingcentret.

Generalforsamling
Marts måned byder på den årlige generalforsamling. Den 3. marts vil bestyrelsen fremlægge de klare kendsgerninger, og fortæller meget mere bl.a. om, hvordan det ser ud med økonomien og aktivitetsniveauet fremover. Arrangementet slutter med banko.
Lokalhistoriske beretninger står på programmet den 17. marts. Her kommer formanden for Østervrå Lokalhistoriske Forening Vivi Dybdahl og fortæller om den historie, der ligger lige udenfor døren.
Marts måned slutter med banko den 31.
Den 14. april har vi sang og musik på programmet, og det kan da godt være, at vi får brug for at give foråret et ekstra skub i den rigtige retning, opfodre Ebba Nielsen.

Udflugter eller ej
Vi slutter af med bankospil den 28. april, oplyser formanden. Hun erkender samtidig, at der er lidt flere bankospil end normalt, men det er vi simpelthen nødsaget til på grund af den stramme økonomi. Vi har ikke så store præmier, og vi køber dem også selv, men det er altid et populært arrangement, og det løber rundt for os, så vi ikke har ekstra udgifter, slutter Ebba Nielsen, der som sagt vil komme nærmere ind på det alt samme i forbindelse med generalforsamlingen. Her vil der også blive lejlighed til at diskutere, hvor vidt der skal være udflugter og hvor mange i sommerhalvåret.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye tilbud til Østervrås pensionister' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger