Er førtidspensionisterne interesseret i et skånejob?

Er førtidspensionisterne interesseret i et skånejob?

9. januar 2011 - kl. 12:18 - af

– det vil Det Lokale Beskæftigelsesråd nu undersøge. 400 førtidspensionister får et spørgeskema med posten i løbet af næste uge, hvor de anonymt kan give deres mening til kende.

I Frederikshavn Kommune ønsker Det Lokale Beskæftigelsesråd nemlig at sætte fokus på behovet for etablering af job med løntilskud (tidligere kendt som skånejob) blandt førtidspensionister. LBR vil i samarbejde med Arbejdsmarkedscenter Frederikshavn udsende breve og spørgeskemaer til 400 tilfældigt udvalgte borgere blandt kommunens førtidspensionister. Behovsanalysen vil bestå af et spørgeskema, hvori borgerne blandt andet skal give udtryk for interessen i at komme ud og være en del af arbejdsmarkedet og om kendskabet til de forskellige muligheder for beskæftigelse.

Det Lokale Beskæftigelsesråd kan, såfremt behovet viser sig, tage stilling til om der efter analysen skal bevilges midler til en ekstra indsats for etablering af job med løntilskud for de førtidspensionister, der ønsker det.

En kommentar til “Er førtidspensionisterne interesseret i et skånejob?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Er førtidspensionisterne interesseret i et skånejob?”

  • Mette Gregersen

    Det tror jeg rigtig mange er og vil følge med på sidelinien hvad Kommunen har tænkt sig. Især hvor de vil finde disse jobs 😉

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er førtidspensionisterne interesseret i et skånejob? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER