”Disney-koncert” – Fra alle os til alle jer……

”Disney-koncert” – Fra alle os til alle jer……

8. januar 2011 - kl. 1:45 - af

Lørdag den 22. januar opfordrer Sæby Bibliotek alle til at tage deres børn eller børnebørn i hånden og kigge forbi Manegen – Sæby Kulturhus for at komme til en dejlig koncert. Kom og hør alle de pragtfulde sange fra den 60 år lange Disney produktion, som f.eks. ”de gode gamle” Askepot, Snehvide og Lady og Vagabonden. Men også de nyere Disney sange, som Pocahontas, Løvernes Konge og Skønheden og Udyret.

Vi vil gerne prøve at lave et arrangement, hvor generationerne har mulighed for at mødes og begejstres sammen. Disney værker og sangene fra alle de kendte tegnefilm, er noget vi alle kender til, både børn, forældre og bedsteforældre. Derfor lægger dette arrangement op til, at det skal være en oplevelse for hele familien.

Sangene synges på dansk, og der vil være et kort oplæg til hvert nummer. Desuden bliver børnene løbende inddraget under koncertforløbet. Koncerten bliver opført af pianist Kurt Frimodt og sangerinde Anne-Mette Nørgård Jørgensen.
Du kan købe billetter på Sæby Bibliotek fra torsdag den 13. januar (tf. 98 45 93 00) eller ved indgangen. Entré 10. kr. pr. person.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Disney-koncert” - Fra alle os til alle jer……' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER