Stram Op i Sæby Fritidscenter – hvis du er frisk?

Stram Op i Sæby Fritidscenter – hvis du er frisk?

6. januar 2011 - kl. 1:08 - af

Hver torsdag kl. 18-19.20 mødes nogle piger i Sæby Fritidscenter til Stram Op. Og de vil rigtig gerne være nogle flere, fortæller Kirsten, der er holdleder.

Stram Op er – Lette arobic lignende opvarmningsøvelser, som får alle kroppens muskler igang. Og så kommer vi til det lidt mere anstrengende – nemlig styrkeøvelser for alle kroppens muskler – ryg, mave, arme og ben, alt efter hvad din fysik kan klare.

Programmet er forskelligt fra gang til gang, så alle for sig en overraskelse, og ikke kommer til at kede sig med de samme øvelser hver gang.

Kirsten fortæller: “Nogle gange bruger vi gulvet, andre gange er det hula hop ringe eller elastik, eller vi ta´r stepbænken i brug, så der er rigtig mange muligheder for virkelig at få strammet op på hele kroppen, men der er en øvelse, vi bruger hver gang – det er lattermusklen – den bliver flittig brugt – og den er lige så vigtigt, som alle de andre øvelser”.

Når man kommer hjem fra sådan en aften, føler man sig virkelig brugt, men på den gode måde.!

Har du lyst til at være en del af disse friske piger, kan du kontakte holdleder Kirsten på tlf. 4052 3087.

Prisen for sæsonen frem til påske er 300,- kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stram Op i Sæby Fritidscenter - hvis du er frisk?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER