Nordjyllands Idrætsefterskole var på glatis

Nordjyllands Idrætsefterskole var på glatis

6. januar 2011 - kl. 0:12 - af

Kunststof skøjtebanen på Torvet i Sæby, var i går formiddag godt fyldt med unge mennesker fra Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt. Det var elever fra badmintonlinjen, der trænede balance på en anderledes måde end de gør normalt, men der var morskab og fight under dagens fangeleg på Torvet i Sæby.
Med til dagens udflugt var også en ikke helt ukendt person, den tidligere professionelle ishockey spiller Canadieren “Chappy” fra Frederikshavn White Hawks. Godt nok er det en rum tid siden, han lagde skøjterne på hylden, men det er som at køre cykel, når man en gang har lært det, glemmer man det aldrig igen.
Der var stor forskel på de unges formåen og kunnen, derfor blev det også til en del styrt og andre morsomme episoder på banen, for man vil jo ikke stå tilbage for andre.
Det er ikke første gang de unge stifter bekendtskab med det glatte underlag, sidst var i november hvor eleverne besøgte Frederikshavn Skøjtehal. Men der var breds enighed om, at underlaget på kunstofbanen var væsentlig lettere at tumle end “the real thing” i Frederikshavn.
Sæby Handelsstandsforening som ejer banen, vil da også opfordre andre interesserede foreninger, skoler, institutioner mm. til at bruge banen. Det koster gratis, så det er til at komme over. Man retter blot henvendelse til formand Helle Kjær Nielsen eller til Klaus Kjærgaard for nærmere aftale om lån af banen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Idrætsefterskole var på glatis ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER