Frederikshavn Erhvervsråd skal have ny erhvervsdirektør

Frederikshavn Erhvervsråd skal have ny erhvervsdirektør

6. januar 2011 - kl. 12:19 - af

Efter 8 år som erhvervsdirektør i Frederikshavn Kommune har Jørgen Ove Jensen valgt at takke ja til et tilbud om at blive administrerende direktør og medindehaver af HJEM A/S i Herning. Firmaet blev etableret i 2003 og har som idegrundlag at sælge præfabrikerede boliger produceret på fabrikken i Hammerum uden for Herning.

Vi er naturligvis kede af at Jørgen Ove har besluttet sig for at opsige sit job som erhvervsdirektør, men har respekt for hans beslutning og ønsker ham alt mulig held og lykke i sit fremtidige virke. Jørgen Ove har igennem sine 8 år som erhvervsdirektør været en endog meget god repræsentant for Frederikshavn Erhvervsråd og har været en fantastisk dynamo og en stor arbejdskraft i at opfylde Frederikshavn Erhvervsråds formål – At fremme en sund erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune – udtaler Kaj Christiansen, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

Det har været en vanskelig beslutning at sige farvel til et fantastisk spændende job som erhvervsdirektør, men jeg kunne ikke sige nej til udfordringen som direktør i HJEM A/S og være med til at præge den fremtidige udvikling indenfor boligbyggeriet, siger Jørgen Ove Jensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Erhvervsråd skal have ny erhvervsdirektør ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger