Flemming ”Bamse” Jørgensen nåede ikke til Sæby

Flemming ”Bamse” Jørgensen nåede ikke til Sæby

1. januar 2011 - kl. 13:57 - af

Flemming ”Bamse” Jørgensen er død, 63 år gammel. Den folkekære musiker fik hjertestop i sit hjem i Århus nytårsnat.
”Bamse” var bl.a. kendt som forsanger i Bamses Venner og som tekstforfatter. Nogle af hans mest kendte sange var ”Vimmersvej” og ”I en lille båd der gynger”.
I 1980 vandt han det danske melodi grand prix  med sangen ”Tænker altid på dig”.

”Bamse” var en populær musiker, der hvert år spillede et hav af koncerter landet over. Derfor sætter hans pludselige død også skår i allerede planlagte koncerter i og omkring Sæby. Snarest nytårskoncerten med Sæby Musikkorps på Hotel Viking, og sidst på måneden den populære ”Bamsefest” i Syvsten.

Inge Rasmussen som er formand for både musikkorpset og Syvsten IF udtaler, at nytårskoncerten med musikkorpset vil blive gennemført under en eller anden form, men mere præcist kan det ikke siges på nuværende tidspunkt.

Værre er det med Halfesten i Syvsten, hvor der under alle omstændigheder skal findes et nyt trækplaster. Inge Rasmussen fortæller til SaebyAvis.dk,  at nyheden om Flemming ”Bamse” Jørgensens død selvfølgelig kommer som et chok, og at det efterlader en masse rigtig gode minder, som mange sikkert vil se tilbage på med glæde. Bamse var jo en institution i sig selv, og det er klart, at hans manglende tilstedeværelse vil blive savnet af os alle.
Hvad der sker med ”Bamsefesten” er endnu uvist, da mange af bestyrelsesmedlemmerne er bortrejst på nytårsferie. Men hvis folk vil have deres penge tilbage, får de selvfølgelig det, fortæller Inge Rasmussen.
Vi skal også i kontakt med MN-Music som var Bamses bookingbureau for at finde en løsning, men om det bliver fest i Syvsten Hallen med et nyt hovednavn eller noget helt andet, kan vi i sagens natur ikke sige noget om allerede nu. Derfor vil vi også opfordre folk til at afvente de næste dage, til vi finder en forhåbentlig brugbar løsning på de mange udfordringer, slutter Inge Rasmussen.

SaebyAvis.dk har forsøgt at få en kommentar fra Steen Fabricius fra Hotel Viking, men dette har endnu ikke været muligt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flemming ”Bamse” Jørgensen nåede ikke til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger