Årets sidste ildebrand kort før midnat

Årets sidste ildebrand kort før midnat

1. januar 2011 - kl. 1:43 - af

Klokken 23.30 blev Falck i Sæby kaldt ud til årets sidste brand. Meldingen lød på containerbrand på Sæbygaardvej i umiddelbar nærhed af Kulturhuset Manegen. Et køretøj med 6 mand kørte af sted, og havde hurtig ilden under kontrol.
Der blev kørt med kort responstid da brandfolkene ved, at netop denne aften sker der mange ting omkring midnat. Derfor lød meldingen også fra brandfolkene, at de ville stå standby på stationen den næste halve til hele time, inden de eventuelt ville returnere til deres bopæl for at ønske godt nytår.

Et godt nytår skal lyde til alle de frivillige hos Falck, herfra SaebyAvis.dk

Info: BLS

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets sidste ildebrand kort før midnat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER