Sæby Gymnastikforening har et godt tilbud til dig

Sæby Gymnastikforening har et godt tilbud til dig

31. december 2010 - kl. 0:25 - af

Julen er en dejlig tid, men den sætter sine spor, og man får trang til at røre sig.

Stram op – Aerobic er holdet for dig, der har lyst til at dyrke motion på en sjov og anderledes måde. Uanset alder og køn kan du være med – få sved på panden, og ikke mindst et smil på læben. Selvom vi træner som et hold, er der altid plads til individuel vejledning i forbindelse med øvelserne, så vi alle får optimal træning og ikke mindst en god oplevelse. Vi sætter fokus på at styrke musklerne i både arme, ben, mave og ryg, og ligeledes er der fokus på kondition, for pulsen kommer i vejret. Vi skal prøve forskellige træningsformer, og vi tager for eksempel store bolde, redondo-bolde, stepbænke, elastikker og andre redskaber i brug. Hver gang afsluttes med velfortjent udspænding, stræk og afslapning.

Det er Kirsten og Lene, der styrer løjerne, og der er altid fuld fart på og højt humør. De har begge mange års erfaring med holdtræning i Gymnastikforeningen, og de vil sørge for at alle føler sig velkomne, samtidig med at de tilpasser træningen efter deltagernes ønsker, behov og formåen.

Vi træner hver torsdag frem til d. 24. marts i Sæby Fritidscenter hal B2 kl. 18.00 – 19.25. Holdet starter allerede torsdag d. 6. januar i uge 1, så skynd dig at melde dig til, da der er rift om pladserne. Tilmelding til Kirsten på sms på telefon 40523087, eller mød op torsdag d. 6. januar kl. 18.00 til første træningsgang. Pris: 300 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Gymnastikforening har et godt tilbud til dig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger