Den sidste duft af jul er næsten forsvundet

Den sidste duft af jul er næsten forsvundet

30. december 2010 - kl. 10:55 - af

Her til morgen, nærmere lidt før klokken 9 sluttede julen officielt i Sæby, kan man hvis godt tillade sig at sige. NH-løft tog opstilling på Torvet, som så mange gange før, men lidt specielt er det, når det tonstunge Julemandshus skal på den sidste køretur for denne gang. Dermed står kun det store juletræ tilbage, og mon ikke det også er på vej væk. Alt sammen for at undgå ubehagelige overraskelser nytårsnat, hvor alt jo kan ske.

Ligeledes har den opmærksomme nok opdaget, at den så udskældte og omdiskuterede juleudsmykning, også er ved at være væk. Nogen mener måske det er for tidligt andre synes det er helt okay, men en del ubesvarede spørgsmål står dog tilbage, hvad skal der ske med den efterhånden udslidte, og efter manges mening ubrugelige julebelysning i Sæby? Skal der købes nyt, eller skal det vi har hovedrenoveres, for alle er nok enige om at nyt er fint, men hi-tech julebelysning til Sæby holder ikke. Det vil ganske enkelt ødelægge byens image, eller hvad mener du? Handelsstandsforeningens bestyrelse har dette punkt på dagsordenen først i det nye år, så har du en god ide eller en mening om det, så kom frem med den nu, så alle gode ideer kan blive drøftet.

En kommentar til “Den sidste duft af jul er næsten forsvundet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Den sidste duft af jul er næsten forsvundet”

  • Angående ny julebelysning skal handelsstandsforeningen i hvert fald ikke kigge mod nord. Mit ønske til en ny julebelysning vil være noget i stil med den som Aalborg har hængt op i Bispensgade. En traditionel julebelysning hvor noget af den ser ud til at være det energibesparende led lys.

    Som en anden bruger skrev i sin kommentar herinde, hvad med at lave en indsamling. enten med en konto som folk friviligt kan indbetale til eller indsamlingsbøsser rundt om i byens butikker, evt. begge dele.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den sidste duft af jul er næsten forsvundet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger