Frønse inviterer til cup i det nye år

Frønse inviterer til cup i det nye år

29. december 2010 - kl. 1:00 - af

Østervrå IF og Spar Nord Bank inviterer for 19. gang til det store ungdomsfodboldstævne Frønse-Cup 2011 i Østervrå Hallen.
Det velbesøgte fodboldstævne Frønse-Cup afvikles over to weekends – 29.-30. januar og 5.- 6. februar. Vi har i denne uge sendt ca. 100 indbydelser ud til Frønse-Cup 2011, fortæller tovholder Søren Kiil fra ØVI, og vi håber selvfølgelig, at der i lighed med tidligere år, vil være interesse for stævnet.

Populært stævne
Der er dog ikke noget, der tyder på, at dette ikke skulle være tilfældet. Stævnet har ry for at være veltilrettelagt, og derfor også med mange tilmeldinger. Vi har også i år taget højde for, at vi kan inddrage begge fredage til afvikling af kampe, oplyser tovholderen, som i flere år har været nød til at sætte indtil flere klubber på venteliste til stævnet. Det er selvfølgelig altid kedeligt, at vi ikke kan få alle med, omvendt er det også dejligt for os, at interessen er så stor.

U7-U19
Stævnet er for både pige- og drengehold fra U7 til U19 rækkerne, som for at få jævnbyrdige kampe er opdelt i A og C-rækker. Tilmelding til stævnet sker i den rækkefølge de modtages, og vi kan kun opfordre til, at de indsendes så hurtigt som muligt, slutter Søren Kiil, der i øvrigt kan kontaktes for yderligere informationer.

Spar Nord Bank
Det er som nævnt 19. år i træk at ØVI afvikler det store stævne, også denne gang med Spar Nord Bank som hovedsponsor for stævnet, deraf navnet Frønse, bankens maskot, som deltager under hele stævnet, bl.a. med at uddele medaljer og flødekarameller.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frønse inviterer til cup i det nye år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger