Fed Fredag i Østervrå Kulturhus

Fed Fredag i Østervrå Kulturhus

27. december 2010 - kl. 14:11 - af

I det nye år er Østervrå Idrætsforening på banen med et helt nyt tilbud til egnens unge mennesker.

Fed fredag – uden alkohol i Kulturhuset, er et helt nyt tilbud til børn og unge i Østervrå og opland  –  første gang fredag den 7. januar.

Alle afdelinger i ØVI – håndbold, fodbold, svømning og badminton – er gået sammen med ØVI’s Venner om det nye tiltag. Vi mener, at der mangler noget, som kan samle de unge mennesker i by og opland udover sporten, lyder det fra initiativtagerne.

Vi er 15 voksne til at styre begivenhederne, der vil komme til at indeholde f.eks. musik, konkurrencer og et spillehjørne, forklarer Majbrit Rasmussen. Baren er selvfølgelig åben hele aftenen, og der kan deltagerne købe spændende promillefri drinks, sodavand, slik, chips og franske hotdogs.

Fed-Fredag henvender sig til aldersgruppen fra 6. klasse og opefter, og man må rigtig gerne tage f.eks. en ven, veninde, kusine eller fætter med. Vi glæder os til en rigtig hyggelig aften i godt selskab, slutter Majbrit Rasmussen.

Red

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fed Fredag i Østervrå Kulturhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER