Grib chancen til hurtig og sjov motion…

Grib chancen til hurtig og sjov motion…

26. december 2010 - kl. 1:35 - af

…med dans i Sæby – lær at danse brudevals.
Har du en stor lyst til at blive god til at danse, så grib chancen nu og start på polka- og valsedansehol det. Alle trinene bliver gennemgået fra bunden af, og alle i alderen 14 år og opefter er velkommen.

Det er Sæby Folkedanserforening der arrangerer 5 danseaftener på Sæbygaardskolen med Vita Ugilt som instruktør. Fik du ikke lært at danse i din barndom, er chancen der nu – så du til næste familiefest kan byde damen eller herren op til en polka eller vals. Skal du giftes og danse brudevals i 2011, var det måske en god idé at få lært valsetrinene inden den store dag. Det giver samtidig masser af god motion og sam vær.

Udsæt ikke det du kan nå i år til næste år. Tag meget gerne en dansepartner med eller mød op uden men kom første gang vi starter eller ring til vores instruktør 9846 2533. Måske har du venner, klubmedlem mer eller andre bekendte, som også ønsker at have det sjovt, så tag dem med. Prisen er 150 kr. for 5 gange.

Der bliver danset 5 mandag aftener frem til midten af marts måned.

Deltagerne skal regne med, at der vil blive arbejdet seriøst. På den måde vil du hurtigt på en god og nem måde få lært trinene. Der danses 17/1 – 31/1 – 14/2 – 28/2 og 14/3 2011, slutter Kirsten Svendsen fra Sæby Folkedanserforening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grib chancen til hurtig og sjov motion...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger